Varna24.bg Уличен артист е избрал необичайни места за своя сцена, научи

...
Varna24.bg Уличен артист е избрал необичайни места за своя сцена, научи
Коментари Харесай

Уличен артист шокира шофьори по варненски кръстовища

Varna24.bg Уличен актьор е избрал необичайни места за своя сцена, научи Varna24.bg от очевидци. Младият мъж прави всевъзможни номера не къде да е, а по натоварени варненски кръстовища по най-опасните булеварди в града като " Цар Освободител “, " Сливница “ и " Владиславо “.

Варненката Ивелина Тодорова го е уловила, до момента в който жонглира на кръстовището на бул. " Цар Освободител “. Тя споделя, че и е било прелестно да го следи. Ето какво още сподели за медията ни:

" В това с напрежение ежедневие си беше като подарък, изненада, и ме накара да се усмихна. Остави в мен доста положителни страсти. Да, рисково е, само че считам, че е ужасно ". 

Друг варненец пък го е уловил по какъв начин виси надолу с главата върху патерици по бул. " Сливница “.

Артистът заема позиция на пешеходните пътеки, до момента в който светофарът свети зелено за преминаващите пешеходци. След това се спуска сред колите и подава шапката си, с цел да получи заплащане за осъществяванията си.

Номерата му провокираха необятна полемика в обществената мрежа. Според едни държанието му е рисковано и неприемливо, създаващо предпоставки за произшествия и злополуки. Според други атрактивният юноша основава положително въодушевление и заслужава да получи някой лев за спектакъла си.

А вие какво мислите?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР